Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Internetes ár:
Web ár: 3.698 Ft (Web ár: 2.912 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. január 25.
A készítmény magnézium tartalmának döntő részét a szerves kötésű magnézium-citrát adja. A számos élettani hatással bíró magnézium mellé a készítménybe a szív- és érrendszer egészségét támogató hatóanyagok kombinációja került.

Részletes leírás

Az LXR MAGNÉZIUM KARDIO KOMPLEX magnézium tartalmának döntő részét a szerves kötésű magnézium-citrát adja. A számos élettani hatással bíró magnézium mellé a készítménybe a szív- és érrendszer egészségét támogató hatóanyagok kombinációja került.A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál izomműködéshez. A szőlőmag antioxidánsforrás, természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben. Hozzájárul a sejtek egészségének és funkció­jának fenntartásához, az erek és kapillárisok épségének fenntartásához, támogatja a vénás keringést. A kínai galagonya támogatja a szív és a szív-érrendszer normál működését. Az olajfa levél kivonat (oleuropein) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.Hatóanyagok mennyisége:

Hatóanyagok
1 kapszulában
NRV %
Magnézium
200 mg
53%
Koenzim Q10
20 mg

Szőlő mag kivonat,

melyben OPC flavonoid 95%
50 mg

47,5 mg

L-arginin
50 mg

L-citrullin
50 mg

Kínai galagonya gyümölcs kivonat,

melyben flavonoid 30%
30 mg

9 mg

Olajfa levél kivonat,

melyben oleuropein 40%
25 mg

10 mg


NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.


Hatóanyagok jellemzői:


Magnézium: A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál izomműködéshez.Koenzim Q10*: A Q10 koenzim vagy ubikinon hatékony antioxidáns vegyület, amely egyebek mellett segít a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartásában.Szőlő mag kivonat: A szőlőmag antioxidánsforrás, természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben. Hozzájárul a sejtek egészségének és funkciójuk fenntartásához, az erek és kapillárisok épségének fenntartásához, támogatja a vénás keringést.L-arginin és L-citrullin**: Természetes eredetű aminosavak.Kínai galagonya gyümölcs kivonat: A kínai galagonya támogatja a szív és a szív-érrendszer normál működését.Olajfa levél kivonat: Az olajfa hozzájárul a normál keringés és vérnyomás, valamint az egészséges vércukoregyensúly fenntartásához.Alkalmazás:


Az LXR MAGNÉZIUM KARDIO KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja felnőtteknek naponta 1 kapszula.Miért válassza ezt a készítményt?


Figyelmeztetések:


Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!Hivatkozások:


* Curr Drug Metab. 2016;17(4):345-58. Coenzyme Q10 Supplementation and Exercise in Healthy Humans: A Systematic Review. Alvaro Sarmiento, Javier Diaz-Castro, Mario Pulido-Moran, Naroa Kajarabille, Rafael Guisado, Julio J Ochoa.** 1. Altern Ther Health Med. May-Jun 2014;20(3):48-54. The pharmacodynamics of L-arginine. Rainer H Böger. 2. Clin Hemorheol Microcirc. 2017;65(3):205-217. L-arginine as dietary supplement for improving microvascular function. Ziva Melik, Polona Zaletel, Tina Virtic, Ksenija Cankar. 3. Biosci Biotechnol Biochem. 2017 Feb;81(2):372-375. The effects on plasma L-arginine levels of combined oral L-citrulline and L-arginine supplementation in healthy males. Takashi Suzuki, Masahiko Morita, Toshio Hayashi, Ayako Kamimura.

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.

  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.

  • Magyarországon, GMP minősített (gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) üzemben készül.

  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.

  • A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi és nemzetközi akkreditált laborokban végzik.

  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.


Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés