Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Internetes ár:
Web ár: 3.250 Ft (Web ár: 2.559 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. június 28.
Az optimális vércukorértékek megőrzését célzó hatóanyagok kombinációja.A normál vércukorértékek megtartását a legjobb felszívódást biztosító szerves krómvegyületek, szerves cink és szelén, valamint fahéj kivonat egymást kiegészítő hatása biztosítja.Hatóanyagok jellemzői Króm: A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukor­szint fenntartásához. Szelén: A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Cink: A cink részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Fahéj kivonat: A fahéj hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához.

Részletes leírás

Az LXR KRÓM KOMPLEX a vércukorszint optimalizálása érdekében ideális mennyiségben (200 mcg) tartalmaz krómot, két különböző, mindkét esetben kedvező felszívódást biztosító szerves kötési formában. Az egyik a jól ismert króm-pikolinát, a másik a krómmal dúsított élesztő formula. Utóbbi hatóanyag fejlesztésének célja az volt, hogy az élesztő, egyébiránt is jótékony hatá­sai mellett, elősegítse a krómnak a bélből történő felszívódását.A készítmény az ideális cukor­anyagcsere érdekében magas poli­­fenol tartalmú fahéj kivonatot, valamint további két ásványi anyagot tartalmaz szerves kötésben. A fahéj kivonat segítheti a normál vércukorszint megőrzését. A készítményben alkalmazott szerves cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében. Az összetételben a szelén szintén élesztőre vitt formában jelenik meg és hozzájárul

a pajzsmirigy normál működéshez.Hatóanyagok mennyisége:


Hatóanyagok
1 kapszulában
NRV%
Króm (krómélesztő)

Króm (króm-pikolinát)
100 mcg

100 mcg
500%
Szelén
55 mcg
100%
Cink
10 mg
100%
Fahéj kivonat,

melyben 20% polifenol
50 mg

10 mg


NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.


Hatóanyagok jellemzői:


Króm: A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukor­szint fenntartásához.Szelén: A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.Cink: A cink részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.Fahéj kivonat: A fahéj hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához.Alkalmazás:


Az LXR KRÓM KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény javasolt mennyisége felnőtteknek naponta 1 kapszula.Miért válassza ezt a készítményt?


Figyelmeztetések:


Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.Hivatkozások:


1. J Nutr Biochem. 2012 Apr;23(4):313-9. Molecular mechanisms of chromium in alleviating insulin resistance. Hua Y et al.2. J Trace Elem Med Biol. 2015 Oct;32:66-72. Beneficial effects of oral chromium picolinate supplementation on glycemic control in patients with type 2 diabetes: A randomized clinical study. Paiva AN et al.3. Obes Rev. 2013 Jun;14(6):496-507. Chromium supplementation in overweight and obesity: a systematic review and meta-analysis of randomized clinical trials. Onakpoya I et al4. J Physiol Sci. 2018 Jan;68(1):19-31. Zinc status is associated with inflammation, oxidative stress, lipid, and glucose metabolism. Olechnowicz J et al.5. Nutrients. 2016 Dec; 8(12): 772. The Effect of Selenium Supplementation on Glucose Homeostasis and the Expression of Genes Related to Glucose Metabolism. Ewa Jablonska et al.6. Metallomics. 2014 Jan;6(1):25-54. Selenium biochemistry and its role for human health. Roman M et al.7. J Nutr. 2015 Dec;145(12):2675-82. Risk of Type 2 Diabetes Is Lower in US Adults Taking Chromium-Containing Supplements. McIver DJ et al.

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.

  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.

  • Magyarországon, GMP minősített (a gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) gyártóüzemben készül.

  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.

  • A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi és nemzetközi akkreditált laborokban végzik.

  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.


Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés