Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.292 Ft (1.805 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. szeptember 30.
Az Adriai-tengerből származó, ásványi sókban és nyomelemekben gazdag tengervíz jótékonyan és természetes módon kezeli, hidratálja és tisztítja a száraz és irritált orrnyálkahártyát.

Részletes leírás

Aqua Maris orrspray 30ml leírása, használati útmutató

Besorolás típusa Orvostechnikai eszköz
Kiszerelés 30ml

Aqua Maris orrspray 30ml

Orvostechnikai eszköz

Összetétel

100%-ban természetes eredetű orrspray. A 100 ml oldat 30 ml tengervizet tartalmaz. Az oldatban lévő nyomelemek fontos szerepet töltenek be az orrnyálkahártya kielégítő állapotának fenntartásában, ami elősegíti a felső légutak megfelelő működését. Nem tartalmaz tartósítószert.

Kiszerelés

30 ml izotóniás, tartósítószer-mentes, 200 adagnyi oldat adagolópumpával ellátott műanyagpalackban.

Rendeltetése

A nyálkahártya működése és a szabályos légzés a nyálkahártya állapotától, annak hidratáltságától függ. Az Aqua Maris® orrspray nedvesíti és tisztítja az orrot, és ugyanakkor regenerálja is az orrnyálkahártyát.

Mikor és hogyan kell az Aqua Maris® orrsprayt használni?

A mindennapos orrhigiénia és a jó közérzet fenntartása érdekében orrlyukanként 1-2 befújással kell az oldatot bejuttatni. Az eljárás naponta többször is alkalmazható mindaddig, amíg azt szükségesnek ítéli. A kiszáradt és irritált orr kezelésére naponta 3-4 befújással kell az oldatot bejuttatni mindkét orrlyukba szükség szerinti gyakorisággal. Az orr kiszáradása és irritációja előfordulhat a klimatikus viszonyok megváltozása miatt, kiválthatja például a légkondicionált helyiségek rendkívül száraz levegője, a légszennyezettség, vagy akár a hőmérséklet és a levegő minőségében (utazás során) bekövetkező hirtelen változások is.

A termék első használata előtt a kupakot el kell távolítani, és az adagolópumpát 2-3-szor lenyomva a levegőt ki kell fújni a palackból. A higiénés szabályok betartása érdekében egy palackot csak egy személy használjon.

Ne ossza meg mással a terméket!

Ki használhatja az Aqua Maris® orrspray-t?

Az Aqua Maris® orrspray kíméletes hatásával támogatja a nyálkahártya megfelelő élettani állapotának fenntartását, és emellett nincs más, az egész szervezetet érintő hatása. Emiatt mindenki számára megfelelő, beleértve a gyermekeket, a várandós nőket és a szoptató anyákat is.

Megjegyzés

Ez a termék nem igényel különleges tárolást. Gyermekektől elzárva tartandó! A lejárati idő után ne alkalmazza a terméket.

Kiadhatóság: VN

Gyártó

JGL d.d., 51000 – Horvátország, Rijeka, Svilno 20.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés