Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Internetes ár:
Web ár: 3.500 Ft
Web ár: 2.490 Ft (Web ár: 1.961 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: Web ár: 1.010 Ft
Kedvezmény: 29%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. január 25.

Részletes leírás
OPTARIDIN SZEMHÉJ SPRAY kivörösödött és irritált szemre A szem és szemhéj irritáció kezelésére hialuronsav, vitaminok, micellák és tea kivonat alkalmazásával.


JAVALLAT Az Optaridin szemhéj spray egy micellákat, hialuronsavat, A-vitamint, E-vitamint, zöld és fekete tea kivonatot tartalmazó orvostechnikai eszköz, mely szemvörösséggel, égő érzéssel, szemviszketéssel és szemszárazsággal együtt járó szemhéj irritáció esetén ajánlott, de alkalmazható még szemhéjgyulladás és más, a szemhéj lipid rétegének károsodásával járó szembetegségek esetén is. Különleges összetétele enyhülést okozva nyugtatja és védi a szemhéjat az oxidatív stressztől.


JELLEMZŐK A szemfelületet egy olyan könnyfilm védi, melynek külső lipid rétege csökkenti a könny elpárolgását. Az Optaridin szemhéj spray funkcionális vagy szöveti változások esetén segít helyreállítani a szemhéjon lévő lipid komponenseket. Védőhatással rendelkezik, segíti a szemhéjak szövetének gyógyulását, helyreállítva a természetes nedvességtartalmat. Az Optaridin szemhéj spray különleges összetételének köszönhetően segíti a szemhéjak optimális működésének fenntartását, növelve a szemhéj szöveteinek hidratáltságát és rugalmasságát. A hidrofil-lipofil egyensúly helyreállítása a szemhéjon a szél, a por, a napsugárzás, a klór, a smink, a kevés pihenés által kialakuló égő érzés, viszketés tüneteinek kezelésére szolgál. Az Optaridin szemhéj spray csökkenti a fájdalmas szemhéj folyamatos dörzsöléséből eredő duzzanatot és ödémát. A micellák vizes közegben gömb alakba rendeződő lipid karakterű molekulák. A micella kialakulása a lipid komponens (amfipatikus) kettős oldhatóságú jellegére adott válasz, mely azt jelenti, hogy mind hidrofil régiót (poláris fejcsoportot ), mind hidrofób régiót (hosszú hidrofób lánc), tartalmaz. A micellák vizet tartalmaznak növelve ezzel a termék hidratáló hatását és segítve a szemhéj bőrének megtisztítását a rajta lévő olaj és egyéb anyagok eltávolításával anélkül, hogy le kellene mosni utána. Az E-vitamin hatékony antioxidáns, mely megakadályozza az A-vitamin bomlását, valamint ellensúlyozza a testszövetekre toxikus szabadgyökök képződését. A biotechnológiai szintézissel előállított nagy molekulatömegű hialuronsav olyan, nyákszerű oldatot képező anyag, mely jelentős sikosító tulajdonságokkal rendelkezik, hidratálja és stabilizálja a könnyréteget. A micellák és az A és E vitaminok együttes alkalmazása védő és regeneráló hatású a szemhéj kivörösödése, megduzzadása és viszketése esetén. Az Optaridin szemhéj spray zöld tea kivonatot is tartalmaz (Camelia Sinensis fekete tea kivonat), mely gazdag antioxidáns hatást kifejtő Epigallokatekinben [EKG] és Epigallokatekin-gallátban [EGCG], védve a szemhéj területét a környezet oxidáló anyagaival szemben, csökkentve az általuk okozott esetleges károkat, védve a szemhéj fiziológiai épségét.


ALKALMAZÁS Rázza fel a flakont és vegye le a védősapkát. Amikor a permetet először használja, 3-4 (adagolásra) lenyomásra van szükség az adagoló feltöltéséhez. Fújja a készítményt szemből alkalmazva a csukott szemhéjakra 10-15 cm távolságból. 1-2 permetet alkalmazzon minden szemhéjon legalább napi 2-3 alkalommal, különösen éjszakára. Napi rendszerességgel folyamatosan használható. Használat után helyezze vissza a védőkupakot. Ne használja a sprayt nem-vízálló sminkkel festett szemen! Az Optaridin szemhéj spray kontaktlencse viselése esetén is alkalmazható.


ELLENJAVALLAT Ismert túlérzékenység a termék összetevőire vagy más, kémiai szempontból hasonló anyagra. FIGYELMEZTETÉSEK NE ALKALMAZZA NYITOTT SZEMRE! A szemmel való közvetlen érintkezés esetén a termék enyhe égő érzést okozhat, amely spontán megszűnik, ha vízzel többször és alaposan lemossa a szemet. Ne használja az összetevőkre való túlérzékenység esetén! Gyermekek elől elzárva tartandó! Csak külsőleg használja a terméket! Ne használja a lejárati időn túl. Ne használja sérült csomagolás esetén. TÁROLÁS Sugárzó hőtől távol, hűvös helyen tárolja. Az első felnyitást követően mindig ügyeljen arra, hogy helyezze vissza a védősapkát. A terméket az első felnyitás után legfeljebb 6 hónapig lehet használni. ÖSSZETÉTEL Glicerin, nátrium-klorid, poliszorbát 20, fenoxi-etanol, lecitin, propándiol, dinátrium-foszfát, nátrium-foszfát, nátrium-dehidroacetát, nátrium-hialuronát, alkohol, glicirretinsav, retinil-palmitát, tokoferol, Camelia Sinensis levélkivonat, nátrium-benzoát , víz 10 ml-re. CSOMAGOLÁS 10 ml-es flakon (kb.100 dózis)Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés