Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Internetes ár:
Web ár: 3.587 Ft (Web ár: 2.824 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. január 26.
Segíti a száraz köhögés tüneteinek enyhítését és a köhögési inger mérséklését. Segíti a torokkaparás, torokviszketés miatti száraz köhögési rohamok megszüntetését. 

Részletes leírás

Használati útmutató MucoFree DUO szirup Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a használati utasítást, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz, amelyeket figyelembe kell vennie a Mucofree Duo szirup alkalmazása előtt.
 • Amennyiben bizonytalan vagy további kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

 • A Mucofree Duo szirup egy orvostechnikai eszköz és orvosi rendelvény nélkül kapható.

 • Tartsa meg ezt a tájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

 • Amennyiben nem javul az állapota vagy ha a tünetei rosszabbodnak, mindenképpen forduljon orvoshoz.A tájékoztató tartalma:
 1. Milyen típusú készítmény a Mucofree Duo szirup és milyen betegségek esetén alkalmazható?

 2. Tudnivalók a Mucofree Duo szirup szedése előtt

 3. Hogyan kell szedni a Mucofree Duo szirupot?

 4. Lehetséges mellékhatások

 5. Hogyan kell a Mucofree Duo szirupot tárolni?

 6. További információ1.Milyen típusú készítmény a Mucofree Duo szirup és milyen betegségek esetén alkalmazható?A Mucofree Duo szirup természetes eredetű védőbevonatot képező, fájdalmat enyhítő, nyugtató hatású szirupként fejti ki hatását ...amely védőréteget képez a torokban található érző-receptorokon ...amely segíti a köhögési inger mérséklését és enyhíti a torok irritációját. Tiszta, természetes mézet és orvosi ziliz-gyökér száraz kivonatát (7-9:1) tartalmazza, kivonószer: víz. – A Mucofree Duo szirup a következő állapotokban használható: a száraz és tartós köhögés enyhítésére – a köhögési inger mérséklésére – a torokban kialakuló kellemetlen érzet, például a szárazság, viszkető, kaparó érzés, nyelési panaszok vagy rekedtség tüneteinek enyhítésére2.Tudnivalók a Mucofree Duo szirup szedése előttNe szedje a Mucofree Duo szirupot, amennyiben allergiás (túlérzékeny) a mézre, az orvosi ziliz gyökerére vagy a Mucofree Duo szirup bármely más összetevőjére. Egyéb összetevők: glicerin, maltodextrin. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a készítményt. Ritkán előforduló örökletes fruktózintoleranciában vagy glükóz-galaktóz malabszorpcióban a készítmény nem szedhető.Terhesség és szoptatásMivel nem áll rendelkezésre elegendő adat, ezért a Mucofree Duo szirup alkalmazása nem javasolt terhesség és szoptatás alatt.Alkalmazása gyermekeknélA Mucofree Duo szirup 2 éves és idősebb gyermekek számára javasolt.Alkalmazása cukorbetegeknél5 ml Mucofree Duo szirup 0,29 kenyéregységet tartalmaz. (1 kenyéregység 12 g emészthető szénhidrátnak felel meg.) A Mucofree Duo szirup szedése gyógyszerekkel: Nincsenek ismert kölcsönhatások. A(z) MÁRKANÉV orvosi ziliz gyökeréből származó nyákot tartalmaz, amely védő réteget képez a száj és a garat nyálkahártyáján. Emiatt késhet az egyidejűleg szájon át bevett gyógyszerek felszívódása. Tehát a Mucofree Duo szirupot nem szabad szájon át alkalmazandó gyógyszer bevétele előtt 0,5-1 órával bevenni.3.Hogyan kell szedni a Mucofree Duo szirupot?A Mucofree Duo szirupot mindig a jelen tájékoztatóban leírtak szerint vegye be.Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.Hogyan kell szedni a Mucofree Duo szirupot?
 • Felnőttek és serdülők legfeljebb 6-szor 5 ml-t vehetnek be naponta

 • 6-12 éves gyermekek legfeljebb 3-szor 5 ml-t vehetnek be naponta

 • 2-6 éves gyermekek legfeljebb 3-szor 2,5 ml-t vehetnek be napontaA Mucofree Duo szirup rövid távú alkalmazása javasolt és nem szabad 1 hétnél tovább orvossal való egyeztetés nélkül alkalmazni. Forduljon orvoshoz, ha a tünetek 1 hétnél tovább is fennállnak vagy rosszabbodnak, vagy ha belázasodik.4.Lehetséges mellékhatásokMég nem figyeltek meg mellékhatásokat a Mucofree Duo szirup bevétele kapcsán. Szóljon azonban kezelőorvosának vagy gyógyszerészének, amennyiben a Mucofree Duo szirup bevétele után mellékhatásokat tapasztal.5.Hogyan kell a Mucofree Duo szirupot tárolni?Gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon és az üvegen feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza a Mucofree Duo szirup készítményt. A Mucofree Duo szirup készítményt az üveg felbontása után 3 hónapon belül fel kell használni. [szimbólum helye] Nem fagyasztható és legfeljebb 25 °C-on tárolandó.6.További információkA Mucofree Duo szirup 100 ml-es üvegben kapható.A Mucofree Duo szirup tartalma: Orvosi ziliz gyökerének száraz kivonata (7-9:1), kivonószer: víz, Méz, Glicerin, Maltodextrin.A Mucofree Duo szirup:
 • Gluténmentes

 • Laktózmentes

 • Tartósítószer-mentes

 • Nem tartalmaz mesterséges aromát

 • AlkoholmentesGyártóHÄLSA Pharma GmbH Maria-Goeppert-Str. 5 D-23562 LübeckNémetországTelefon: +49 (0)451 290382 300 Fax: +49 (0)451 290382 320e-mail: info@haelsa.comForgalmazzaSANOFI-AVENTIS Zrt. 1045 Budapest, Tó utca 1-5.Tel.: +36 1 505 0050 Fax: +36 1 505 0060 www.sanofi.huAz információ dátuma: 2017. április

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés