Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Internetes ár:
Web ár: 2.600 Ft (Web ár: 2.047 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. január 25.
A speciális formájú fújófejjel rendelkező Lolipuffin® Aqua tengervizes orrspray eltávolítja az orrból a váladékot, a porszemcséket, a baktériumokat és az allergéneket.

Részletes leírás

Lolipuffin Aqua orrspray 125ml


Besorolás típusa: gyógyászati segédeszköz Az oldat Adriai-tengerből származó tengervizet tartalmaz, mely ásványi sókban és nyomelemekben gazdag. Ezek az anyagok fontos szerepet játszanak az orrnyálkahártya funkciójának fenntartásában és ezáltal elősegítik a felső légutak megfelelő működését.Különféle állapotok (pl. megfázás, allergia, influenza) az orrnyálkahártya duzzanatát okozzák és fokozzák a váladék termelődését, amely megnehezíti a légzést.A speciális formájú fújófejjel rendelkező Lolipuffin® Aqua tengervizes orrspray eltávolítja az orrból a váladékot, a porszemcséket, a baktériumokat és az allergéneket.A készítmény alkalmazása ajánlott:
  • megfázásban,

  • allergiában szenvedők számára,

  • valamint azok számára, akik fokozott por- és egyéb szennyezésnek vannak kitéve. Hogyan kell alkalmazni a Lolipuffin® Aqua tengervizes orrspray-t?Mindkét orrnyílásba 1-2 befújást kell alkalmazni, naponta 2-6-szor vagy szükség szerint akár több alkalommal is.Kíméletes hatásának köszönhetően mindennapi használatra is alkalmas az orrjáratok tisztaságának fenntartására.A Lolipuffin® Aqua tengervizes orrspray kíméletes hatásával segíti az orrnyálkahártya természetes, fiziológiás állapotának fenntartását, és emellett nincs egyéb, az egész szervezetre gyakorolt hatása. Ezáltal mindenki számára megfelelő, beleértve a gyermekeket, a várandós nőket és a szoptató anyákat is.Tartósítószer-mentes. FigyelmeztetésA külső tartály inert hajtógázzal (nitrogén) van töltve, amely nem kerül érintkezésbe tengervízzel. A tartályban túlnyomás uralkodik: hő hatására robbanhat. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.Forgalmazó:Goodwill Pharma Kft.6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.,Gyártó:JGL d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Horvátország


Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés