Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Internetes ár:
Web ár: 8.990 Ft (Web ár: 7.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. január 25.
A VÁLTOZÓKORBAN LÉVŐ NŐKNEK

Részletes leírás

Az illatos bazsarózsa hozzájárul a nők egészségéhez, a menopauzás panaszok enyhítéséhez és az idegrendszer működéséhez. Az ázsiai ginzeng támogatja az egészséges kognitív funkciókat, a koncentrációt és koordinációs képességet, segíti megtartani a mentális egyensúlyt, emellett segíti a normál vérkeringést és növeli a fizikai teljesítőképességet


A Ginkgo biloba segíti a korral csökkenő memória és kognitív funkciók megőrzését, valamint támogatja a szellemi teljesítőképességet és hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


A bambusz, szilikatartalmának köszönhetően hozzájárul a csontok és ízületek egészségéhez.


Az angyalgyökér hozzájárul az ízületek normál működésének fenntartásához.  Hozzájárul a húgyutak egészségéhez.


Összetevők:


Tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), kapszulaanyag (zselatin), bambusz-kivonat (Bambusa arundinaceae), ázsiai ginzenggyökér-kivonat (Panax ginseng), kínai angyalgyökér-kivonat (Angelica sinensis), páfrányfenyőlevél-kivonat (Ginkgo biloba), illatos bazsarózsagyökér-kivonat (Paeonia lactiflora), csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), wasabigyökér-kivonat (Wasabia japonica), színezékek (titán-dioxid, sárga vas-oxid, vörös vas-oxid, azorubin).

Aktív összetevők
Napi adagban, 1 kapszula
Ázsiai ginzenggyökér-kivonat,

melyben ginzenozid-tartalom


50,0 mg

4,0 mg


Bambusz-kivonat

melyben szilika


100,0 mg

75,0 mg


Ginkgo biloba-kivonat
40,0 mg
Illatos bazsarózsa-kivonat
30,0 mg
Kínai angyalgyökér-kivonat
40,0 mg
Wasabia japonica-kivonat
20,0 mg

Javasolt adagolás:


Naponta 1 kapszula bevétele ajánlott, bő folyadékkal.


Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A készítmény alkalmazása véralvadást csökkentő vagy trombocita-aggregációt gátló gyógyszert szedők számára nem javasolt. A készítményt várandós és szoptatós nők, valamint gyermekek nem használhatják. Azorubin-tartalma miatt a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.


Gyártja és forgalmazza: • Goodwill Pharma Kft.

 • 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.

 • 100%-ban magyar vállalat TÁVOL-KELETI GYÓGYNÖVÉNYEK 

A JAPONICA FEMINÁBAN

A JAPONICA FEMINA EGYEDI

GYÓGYNÖVÉNY-KOMBINÁCIÓ


 
 • az illatos bazsarózsa hozzájárul a nők egészségéhez, a menopauzás panaszok enyhítéséhez és az idegrendszer működéséhez.

 • a Ginkgo biloba segíti a korral csökkenő memória és kognitív funkciók megőrzését, valamint támogatja a szellemi teljesítőképességet és hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.

 • az ázsiai ginzeng támogatja az egészséges kognitív funkciókat, a koncentrációt és koordinációs képességet, segíti megtartani a mentális egyensúlyt, emellett segíti a normál vérkeringést és növeli a fizikai teljesítőképességet.

 • a bambusz szilikatartalmának köszönhetően hozzájárul a csontok és ízületek egészségéhez.

 • az angyalgyökér hozzájárul az ízületek normál működésének fenntartásához. Hozzájárul a húgyutak egészségéhez. ILLATOS BAZSARÓZSA

HOZZÁJÁRUL A NŐK EGÉSZSÉGÉHEZAz illatos bazsarózsát (más néven Paeonia lactiflora) hagyományos gyógynövényként tisztelik a japán kultúrában. A gyógynövények kincse kiállta a próbát, hiszen milliónyi ember évezredek óta használja.

A távol-keleti országokban évszázadokon át a legnépszerűbb növénynek számított. Császárok rajongtak érte, a hétköznapi emberek szintén nagyra becsülték. Európában viszonylag későn került a gyógynövények közé, a XII. században azonban már írtak róla.A távol-keleti gyógyászatban nem illatos virágját, hanem gyökerét használják. Az illatos bazsarózsa hozzájárul a nők egészségéhez, a menopauzás panaszok enyhítéséhez és az idegrendszer normál működéséhez.A bazsarózsa hozzájárul a hőhullámok és az éjszakai izzadás enyhítéséhez. ÁZSIAI GINZENG

NÖVELI A FIZIKAI TELJESÍTŐKÉPESSÉGETAz ázsiai ginzenget, mint az egyik legrégebben termesztett és alkalmazott gyógynövényt tartják számon, termesztése több száz éve folyik. Japánban, Kínában honos, ahol az élet gyökerének nevezik, a leggyakrabban fogyasztott gyógynövények egyike a világon, az utóbbi évtizedekben nálunk is széles körben használják. Gyógyászatban használt része a kb. 60 cm magas, legalább 4 éves növény gyakran 20 cm hosszúra is megnövő gyökere.

A ginzeng széles felhasználási területét a gyökérben megtalálható szaponinok csoportjába tartozó ginzenozidok biztosítják. A ginszenggyökér a szaponinokon kívül számos tápanyagot, E- és B-vitamint, ásványi anyagokat (mangán, réz, cink) és poliszacharidokat, továbbá szterineket, flavonoidokat, illóolajokat tartalmaz. Az ázsiai ginzeng gyökerét adaptogén tulajdonsága miatt a gyengeség, fáradtság, fizikai és mentális teljesítmény támogatására alkalmazzák.6,7ÁZSIAI GINZENG

NÖVELI A FIZIKAI TELJESÍTŐKÉPESSÉGETAz ázsiai ginzenget, mint az egyik legrégebben termesztett és alkalmazott gyógynövényt tartják számon, termesztése több száz éve folyik. Japánban, Kínában honos, ahol az élet gyökerének nevezik, a leggyakrabban fogyasztott gyógynövények egyike a világon, az utóbbi évtizedekben nálunk is széles körben használják. Gyógyászatban használt része a kb. 60 cm magas, legalább 4 éves növény gyakran 20 cm hosszúra is megnövő gyökere.A ginzeng széles felhasználási területét a gyökérben megtalálható szaponinok csoportjába tartozó ginzenozidok biztosítják. A ginszenggyökér a szaponinokon kívül számos tápanyagot, E- és B-vitamint, ásványi anyagokat (mangán, réz, cink) és poliszacharidokat, továbbá szterineket, flavonoidokat, illóolajokat tartalmaz. Az ázsiai ginzeng gyökerét adaptogén tulajdonsága miatt a gyengeség, fáradtság, fizikai és mentális teljesítmény támogatására alkalmazzák.BAMBUSZ

HOZZÁJÁRUL A CSONTOK, 

ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGÉHEZA bambusz, melyet a szerencse növényének tartanak, az egyik legértékesebb növény a világon. Az örökzöld levelű növény már hazánkban is egyre népszerűbb, a bambuszlevél flavonoidjai gátolják az aktív oxigén eredetű szabadgyököket. Szilikatartalmának köszönhetően hozzájárul a csontok és ízületek egészségéhez.GINKGO BILOBA

SEGÍTI A MEMÓRIA ÉS KOGNITÍV 

FUNKCIÓK MEGŐRZÉSÉTA Ginkgo biloba, magyarul páfrányfenyő, az egyik leghosszabb életű növény, ezer évnél idősebb példányok is ismeretesek. Távol-keleten az élet gyökerének nevezik, és szent faként tisztelik. A japán ginkgo név ezüstbarackot jelent (mely utal a mag megjelenésére), a biloba pedig a kétkaréjú levélre utal. A gingko hatóanyagát a gingko levélből nyerik, mely rendkívül aktív flavonoidokat tartalmaz, melyek antioxidáns hatásúak, és segítenek megkötni a szabad gyököket.A Gingko biloba a ginzenggyökérrel társítva, egymást erősítve hozzájárul a kognitív funkciók egészséges működéséhez,8 támogatja a csökkenő memória megőrzését.

ANGYALGYÖKÉR

HOZZÁJÁRUL A HÚGYUTAK EGÉSZSÉGÉHEZA távol-keleti országokban az angyalgyökeret „női ginzeng”-nek nevezik. Az angyalgyökér kínai megfelelője a Dong Quai, mely a visszatérés állapotát jelenti - sugallja a normális, rendes menstruációs ciklushoz való visszatérést. Ez az üreges szárú növény Japánban és Kínában honos. Mintegy két és fél méter magasra is megnő, fehér virágai fürtökben nőnek. Az angyalgyökér hozzájárul a húgyutak egészségéhez, az ízületek normál működésének fenntartásához.

A Japonica Femina:
 • egyedi gyógynövény-kombináció

 • hormonmentes, nem tartalmaz ösztrogént

 • hormonkezelés ellenjavallata esetén is alkalmazható (ha trombózis, májbetegség, emlőrák kockázata fennáll)

 • 1 doboz 2 havi adagot biztosít

 • napi 1 kapszula


Változó kori panaszok
Hölgyeknek
Tünetek
Hangulatingadozás-Hőhullám

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés