Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Internetes ár:
Online ár: 4.550 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Várható szállítás: 2024. július 19.
A Hyabak tartósítószer-mentes szemcsepp, amelynek használata száraz szem betegség esetén javasolt.

Részletes leírás

Használati útmutató / Betegtájékoztató Alkalmazás előtt kérjük, olvassa el a használati útmutatót.Használati útmutatóNedvesítő és síkosító oldat szemre és kontaktlencsékhez.

ABAK tartály — tartósítószer-mentes.Összetétel: Nátrium-hialuronát. 0,15 g. Nátrium-klorid, actinoquinol, trometamol, hidrogén-klorid, Injekcióhoz való víz 100 ml-hez.

 MIKOR AJÁNLOTT A KÉSZÍTMÉNY HASZNÁLATA:

A HYABAK egy hipotóniás oldat, amelyet a szemre vagy a kontaktlencsékhez kell használni. Tartalmaz hialuronsavat (síkosító és nedvesítő szer) és aktinokinolt (UV-sugárzás ellen védő tulajdonságokkal rendelkező szer).A HYABAK a következő esetekben ajánlott:

A szemek nedvesítésére és síkosítására, a szemet ért külső irritáló tényezők — mint például szél, füst, szennyezés, por, száraz meleg, légkondicionálás, repülőút, hosszú ideig tartó munka a számítógép képernyője előtt — következtében fellépő szárazság- vagy fájdalomérzet esetén.

Kontaktlencsét viselőknek lehetővé teszi a lencse síkosítását és hidratálását, ezáltal biztosítva a komfortos viseletet a nap folyamán, valamint könnyebbé téve a lencse behelyezést illetve eltávolítását.A HYABAK szemcsepp, az ABAK rendszernek köszönhetően tartósítószer-mentes, ezáltal bármilyen típusú kontaktlencsével használható. A tartósítószer-mentesség emellett biztosítja a szem szöveteinek a védelmét.KÜLÖNLEGES FIGYELMEZTETÉSEK, ÉS AZ ALKALMAZÁSSAL KAPCSOLATOS ÓVINTÉZKEDÉSEK:

Ne használja, ha allergiás a Hyabak szemcsepp bármely összetevőjére.

Kerülje a szem és a cseppentő csúcsának érintkezését.

Ne fecskendezze be, illetve ne nyelje le az oldatot.

A készítmény UV-sugárzás ellen védő tulajdonsága nem helyettesíti a napszemüveg viselését.

A biztonsági gyűrű sérülése esetén ne használja a készítményt.

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ.KÖLCSÖNHATÁSOK: Két különböző szemészeti készítmény alkalmazása esetén legalább 10 perces időközökkel használja a készítményeket.HOGYAN KELL A KÉSZÍTMÉNYT ALKALMAZNI:ADAGOLÁS:

Mindkét szembe egy-egy csepp, szükség szerinti gyakorisággal. Kontaktlencsén való alkalmazás esetén egy-egy csepp az egyes lencsékre behelyezéskor, eltávolításkor, illetve a nap folyamán szükség szerinti gyakorisággal.AZ ALKALMAZÁS MÓDJA: SZEMÉSZETI ALKALMAZÁSRABizonyos elővigyázatossági intézkedések szükségesek, hogy biztosítsuk a készítmény hatékony alkalmazását:

Az alkalmazás előtt alaposan mossa meg a kezét.

Kerülje a cseppentő csúcsának a szemmel vagy a szemhéjakkal történő érintkezését.

Cseppentsen egy csepp HYABAK szemcseppet a kötőhártyazsákba miközben óvatosan lehúzza az alsó szemhéjat és felfelé néz. Egy csepp lecseppenéséhez több idő kell, mint egy hagyományos tartály esetében.

Minden használat után zárja vissza a palackot. Kontaktlencsén történő alkalmazás esetén: egy csepp HYABAK szemcseppet cseppentsen a lencse homorulatába.A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSÁNAK GYAKORISÁGA ÉS IDEJE: A cseppeket a nap folyamán szükség szerint, rendszeres időközönként alkalmazza.NEMKÍVÁNATOS HATÁSOK, MELLÉKHATÁSOK: A készítmény használata során ritkán előfordulhat a szem enyhe irritációja.A KÉSZÍTMÉNY TÁROLÁSA: A CSOMAGOLÁSON FELTÜNTETETT LEJÁRATI IDŐ UTÁN NE HASZNÁLJA A KÉSZÍTMÉNYT.25°C alatt tárolandó. A felbontás után legfeljebb 3 hónapig használható.Laboratoires Théa - 12 rue Louis Blériot 63017 Clermont-Ferrand - Cedex 2 - Franciaország

Termék értékelések

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 04. 25.
| 5 / 5 csillag!
2022. 02. 01.
Régóta használom, nagyon jó termék.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 21.
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 06.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 03.
Évek óta használom, nagyon hasznos.

Keresés